Skip to main

Cerca nel vocabolario

Lingua dei contenuti

Concept information

Non esiste un termine per questo concetto in questa lingua

prodotti agroalimentari (it) > Condimenti (it) > Aceto Balsamico di Modena (it)

Termine preferito

Aceto Balsamico di Modena (it)  

Definizione

  • Seasoning with an intense brown colour and sweet and sour flavour, obtained by processing grape must exclusively from Lambrusco, Sangiovese, Trebbiano, Albana, Ancellotta, Fortana and Montuni vines, with the addition of a certain quantity of vinegar at least 10 years old and at least 10% of vinegar obtained by vinegarification of wine only.

Concetto più generale

Sorgente

  • https://balsamico.it/
  • https://www.qualigeo.eu/prodotto-qualigeo/aceto-balsamico-di-modena-igp/

In altre lingue

URI

https://vocabs.ilc4clarin.ilc.cnr.it/vocabularies/madin-term/agroterm/aceto_balsamico_di_modena_53

Scarica questo concetto