Hoppa till innehållet

Sök i vokabulär

Innehållets språk

Begreppsinformation

Föredragen term

Farro della Garfagnana  

Definition

  • Cereale tipico della Garfagnana che si ottiene dalla specie Triticum dicoccum.

Anmärkning

  • s.m.
  • Zona di produzione: Camporgiano, Castelnuovo Garfagnana, Castglione di Garfagnana, Giuncugnano, Minacciano, Piazza al Serchio, Pieve Fociana, San Romano Garfagnana,Sillano, Villa Collemandina, Fosciandora, Vagli di Sotto, Careggine, Molazzana Gallicano, Vergemoli.

Källa

  • http://www.unioncamere.gov.it

Författare

  • Letizia Palombo

Sida

  • https://farrodellagarfagnana.it/

URI

https://vocabs.ilc4clarin.ilc.cnr.it/vocabularies/madin-term/agroterm/farro_della_garfagnana_265

Ladda ned detta begrepp:

RDF/XML TURTLE JSON-LD Senast editerad 2025-02-04