Concept information
Non esiste un termine per questo concetto in questa lingua
Termine preferito
Prosciutto di Norcia (it)
Definizione
- Pear-shaped cured meat produced with pork tight, salted and covered with the "sugna", ground pork fat flavoured with pepper, wheat and / or rice flour and natural herbs.
Sorgente
- http://www.atlantecaseario.com/formaggi-umbria.php
Appartiene al gruppo
- Agroalimentare (it)
- Certificazioni (it)
- Domini (it)
- I.G.P. (it)
- Latte e derivati (it)
- Regioni (it)
- UMBRIA (it)
Pagina
- http://www.agricoltura.regione.umbria.it/static/doc%20prodotti%20tipici/pecorino.pdf
In altre lingue
-
italiano
URI
https://vocabs.ilc4clarin.ilc.cnr.it/vocabularies/madin-term/agroterm/prosciutto_di_norcia_312
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}