Skip to main content

Search from vocabulary

Content language

Concept information

There is no term for this concept in this language.

Preferred term

Montasio (it)  

Definition

  • Cooked and semi-hard cheese, produced ​​exclusively with cow's milk in the territory of Friuli Venezia Giulia.

Source

  • https://www.montasio.com/il-Formaggi-montasio/

Page

  • Elenco delle denominazioni italiane, iscritte nel Registro delle denominazioni di origine protette, delle indicazioni geografiche protette e delle specialità tradizionali garantite - Regolamento UE n. 1151/2012 del Parlamento europeo e del Consiglio del 21 novembre 2012 (aggiornato al 23 marzo 2023); https://www.treccani.it/vocabolario/montasio/; "L'Italia dei prodotti DOP e IGP. Guida pratica per il consumatore"

In other languages

URI

https://vocabs.ilc4clarin.ilc.cnr.it/vocabularies/madin-term/agroterm/montasio_104

Download this concept:

RDF/XML TURTLE JSON-LD Last modified 2/3/25