Concept information
Non esiste un termine per questo concetto in questa lingua
Termine preferito
Zafferano dell'Aquila (it)
Definizione
- Purple-red or yellow flavouring substance, obtained from the drying of the stigmas of the plant Crocus Sativus L.. The product is marketed in natural state filaments or in powder form.
Sorgente
- https://www.politicheagricole.it/flex/cm/pages/ServeBLOB.php/L/IT/IDPagina/202
Appartiene al gruppo
- ABRUZZO (it)
- Agroalimentare (it)
- Certificazioni (it)
- Domini (it)
- D.O.P (it)
- Regioni (it)
- Spezie (it)
Pagina
- https://www.qualigeo.eu/prodotto-qualigeo/zafferano-dellaquila-dop/
In altre lingue
-
italiano
URI
https://vocabs.ilc4clarin.ilc.cnr.it/vocabularies/madin-term/agroterm/zafferano_dell_aquila_11
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}