Concept information
Non esiste un termine per questo concetto in questa lingua
Termine preferito
Valle d'Aosta Fromadzo (it)
Definizione
- Low-fat or semi-fat dairy product, with semi-hard texture, obtained from the processing of cow's milk possibly added with minimal percentages of goat's milk, which comes in cylindrical shapes of straw yellow color with reddish shades.
Concetto più generale
- Latte e derivati (it)
Sorgente
- 1. https://www.politicheagricole.it/flex/cm/pages/ServeBLOB.php/L/IT/IDPagina/202 2. http://www.fromadzodop.it
Appartiene al gruppo
- ABRUZZO (it)
- CAMPANIA (it)
- Certificazioni (it)
- DOP (it)
- EMILIA-ROMAGNA (it)
- FRIULI - VENEZIA GIULIA (it)
- LAZIO (it)
- LIGURIA (it)
- LOMBARDIA (it)
- MARCHE (it)
- MOLISE (it)
- None (it)
- PIEMONTE (it)
- PUGLIA (it)
- Regioni (it)
- SARDEGNA (it)
- SICILIA (it)
- TOSCANA (it)
- TRENTINO - ALTO ADIGE (it)
- UMBRIA (it)
- VALLE D'AOSTA (it)
- VENETO (it)
In altre lingue
-
italiano
-
Vallée d’Aoste Fromadzo
URI
https://vocabs.ilc4clarin.ilc.cnr.it/vocabularies/madin-term/agroterm/valle_daosta_fromadzo_296
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