Concept information
Non esiste un termine per questo concetto in questa lingua
Termine preferito
Coccoi de Fracca (it)
Definizione
- Pork or boar cold cut, which has the shape of a long sausage of about 120 cm. The flavor is decisive and spicy. When it is cooked, the texture is uniformly creamy.
Sorgente
- www.regione.sardegna.it/documenti/1_19_20121015094832.pdf
Appartiene al gruppo
- Agroalimentare (it)
- Certificazioni (it)
- Domini (it)
- P.A.T (it)
- Regioni (it)
- Salumi/Insaccati (it)
- SARDEGNA (it)
In altre lingue
-
italiano
URI
https://vocabs.ilc4clarin.ilc.cnr.it/vocabularies/madin-term/agroterm/coccoi_de_fracca_250
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}