Concept information
There is no term for this concept in this language.
Preferred term
Provolone Valpadana (2) (it)
Definition
- Semi-hard cheese with spun dough, that can be result in the Sweet and Spicy types with cow’s milk collected exclusively in the area of origin.
Source
- https://www.provolonevalpadana.it/
Belongs to group
- Agroalimentare (it)
- Certificazioni (it)
- Domini (it)
- D.O.P (it)
- Latte e derivati (it)
- Regioni (it)
- VENETO (it)
Page
- Elenco delle denominazioni italiane, iscritte nel Registro delle denominazioni di origine protette, delle indicazioni geografiche protette e delle specialità tradizionali garantite (Regolamento UE n. 1151/2012 del Parlamento europeo e del Consiglio del 21 novembre 2012) (aggiornato al 23 marzo 2023); https://www.qualigeo.eu/prodotto-qualigeo/provolone-valpadana-dop/
In other languages
-
Italian
URI
https://vocabs.ilc4clarin.ilc.cnr.it/vocabularies/madin-term/agroterm/provolone_valpadana_377
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