Skip to main content

Search from vocabulary

Content language

Concept information

There is no term for this concept in this language.

Preferred term

Provolone Valpadana (2) (it)  

Definition

  • Semi-hard cheese with spun dough, that can be result in the Sweet and Spicy types with cow’s milk collected exclusively in the area of origin.

Source

  • https://www.provolonevalpadana.it/

Belongs to group

Page

  • Elenco delle denominazioni italiane, iscritte nel Registro delle denominazioni di origine protette, delle indicazioni geografiche protette e delle specialità tradizionali garantite (Regolamento UE n. 1151/2012 del Parlamento europeo e del Consiglio del 21 novembre 2012) (aggiornato al 23 marzo 2023); https://www.qualigeo.eu/prodotto-qualigeo/provolone-valpadana-dop/

In other languages

URI

https://vocabs.ilc4clarin.ilc.cnr.it/vocabularies/madin-term/agroterm/provolone_valpadana_377

Download this concept:

RDF/XML TURTLE JSON-LD Last modified 2/5/25